free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Την απόλυτη ιανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη στην πρεμιέρα επί του ΑΟ Χαϊδαρίου εξέφρασε ο τενχικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Θοδωρής Κουτσουδάκης.

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. 

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, υπέταξε με 1-0 τον ιδιαίτερα αδυνατό και φιλόδοξο φέτος ΑΟ Χαϊδαρίου αναδεινύοντας ένα μέρος των φετινών του δυνατοτήτων. 

Η νίκη επί του ΑΟ Χαϊδαρίου, η οποία συνδυάστηκε από εξαιρετική εμφάνιση, επέφερε τη απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Θόδωρου Κουτσουδάκη, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr», τόνισε τα εξής: 

« Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την δύσκολη νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είανι ο ΑΟ Χαϊδαρίου, όσο και από τη συνολική μας εμφάνιση. Αυτή η επιτυχία θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια και θα μας τονώσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας που μας περιμένει. Σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας και πολλές ιδιαιτερότητες, όπως κρύβει κάθε πρεμιέρα, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως κι απέδειξαν ότι έχουν τα φόντα να πετύχουν μία πολύ καλή πορεία. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται εξ΄ολοκλήρου στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει και έχει όλα τα στοιχεία του ντέμρπι απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανουμε αντάξιοι των περιστάσεων».

Related posts

Νίκη για τα ψυχωμένα Σούρμενα!

abola10

Κιλιμτζίδης: «Κάναμε την κορυφαία μας εμφάνιση!»

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύση συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές

abola10