free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Οι παίκτες μου έδειξαν δύναμη ψυχής!»

Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που παρουσίασαν οι παίκτες του, απέναντι στους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ο Ήφαιστος Περιστερίου έκανε εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρώοτυ ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Οι «ροσονέρι» υπέταξαν στην έδρα τους με 1-0 τους ιδιαίτερα φιλόδοξους και ανανεωμένους φέτος Αγίους Αναργύρους  και πλέον βάζουν πλώρη για μία ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία,ανάλογη των προηγούμενων χρόνων. 

Η συνολική εμφάνιση, αλλά και  η δύναμη ψυχής που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό, ο οποίος τους απένειμε τα εύσημα: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την πολύ σημαντική νίκη, όσο ακι από την συνολική εμφάνιση των παικτών μου. Σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητες που κρύβει η πρεμιέρα, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν δύναμη ψυχής κι έφτασαν σε αυτή την πολύ σπουδαία επιτυχία η οποία μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ηφαίστου Περιστερίου, για να προσθέσει: 

«Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, θεωρώ ότι διαδραμάτισε η απώλεια του πέναλτι των αντιπάλων μας. Η απόκρουση του τερματοφύλακά μας Σαϊτη, απογείωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών μου, οι οποίοι κατάφεραν στο τέλος να επιβραβευτούν για την σπουδαία τους προσπάθεια με την νίκη και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα»

 

Related posts

Γαζής: «Μας έμεινε η πικρία»

Kώστας Παλαιολόγος

“Κουλούρια” στο Χολαργό

abola10

«Κληρώνει» για Κουσάνα στους Τράχωνες