free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Για το καλύτερο με τα Ιλίσια 2004»

Το ένασυμα για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας κόντρα στα Ιλίσια 2004 έδωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

 

Με ντέρμπι απέναντι στα πολύ δυνατά και φιλόδοξα Ιλίσια 2004 θα ξεκινήσει ο Απόλλων Χαλανδρίου την φετινή του πορεία στον ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» με …προίκα την περυσινή εξαιρετική τους πορεία που τους έφερε μέχρι τα μπαράζ ανόδου για την Α’ Κατηγορία θα επιδιώξουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν θετική ψυχολογία, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Βλάχου στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές και χαρακτηριστικές:

«Ξεκινάμε τη σεζόν μ’ ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι αντίπαλο, όπως είναι τα Ιλίσια 2004. Το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι γίνεται, ώστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστήσει τον κόσμο που θα έρθει στις εξέδρες ακι το σημαντικότερο να έχουμε όλοι μία όμορφη σεζόν»

 

Related posts

Μπουγάς: «Μας μένει η πίκρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Μαρτέκα στην «μηχανή» της η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος