free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Γόγολο τα Ιλίσια 2004!

Την ένταξη του πολύπειρου μεσοαμυντικού ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τα Ιλίσια 2004.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Νίκου Γόγολου πραγματοποίησαν τα Ιλίσια 2004.

Η διοίκηση του Παντελή Ξενιτίδη μετά από αστραπιαίες ενέργειες προχώρησε στην απόκτηση του 36χρονου ανασταλτικού μέσου, ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσιες παραστάσεις αγώνων Γ’ Εθνικής, αφού στο παρελθόν έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό σωματείο της ΕΠΣ Αρτας. Η ένταξη του Νίκου Γόγολου αναμένεται να προσδώσει ποιότητα, αλλά κι εμπειρία στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν. 

Παπαζαφειρόπουλος: «Μας περιμένει ντέρμπι με Απόλλωνα Χαλανδρίου» 

Την εξαιρετική του πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου συνέχισαν τα Ιλίσια 2004, τα οποία μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση απέναντι στον Ιπποκράτη, τον οποίο συνέτριψαν με 4-0. Η συνολική εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς με 2-0 και ουσιαστικά να θέσουμε τις βάσεις της πρόκρισης, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ξεκινάμε με ντέρμπι, αφού πρόκειται για μία πολύ δύσκολη κι ανταγωνιστική ομάδα, η οποία διεκδίκησε την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία κι οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Related posts

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο τί αξίζουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Χρήστος Ντούλιας από τον Αίμο Πετρούπολης

«Βαθμός» στο Γουδή για Μελίσσια

Nάσος Φακίδης