free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αίσθηση με Σγαντζό και Κοτζαμανίδη o Διαγόρας Αιγάλεω

Την ένταξη του 35χρονου φορ και του 27χρονου μέσου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Διαγόρας Αιγάλεω! 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες προσπάθειες, ενέταξε στο δυναμικό της δύο ακόμη σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Μάκη Σγαντζό και Παντελή Κοτζαμανίδη. 

Ο Σγαντζός είναι 35 ετών κι έχεινα επιδείξει πλούσιο βιογραφικό. Διακρίνεται για τις εκτελεστικές του ικανότητες κι ενδέχεται να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Τάσο Χατζή Ενδεικτικά  αναφέρουμε ότι ο πολύπειρος φορ έχει θητεύσει με ξεχωριστή επιτυχία σε Ηλυσιακό, Πετράλωνα, Άγιο Θωμά, Χολαργό, Αγία Ελεούσα, Νεοπεντελικό,

Όσον αφορά τα πιο πρόσφατα στατιστικά του, ο Σγαντσός την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2016-2017) αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ (8 συμμετοχές), ενώ στο β΄ μισό φόρεσε την φανέλα του Νεοπεντελικού (Β΄ ΕΠΣΑ) όπου είχε 15 συμμετοχές και 4 γκολ. 

 Την σεζόν 2015-2016 ο Σγαντσός είχε αγωνιστεί στον Νεοπεντελικό, όπου πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 19 συμμετοχές και 13 γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, στο α΄ μισό είχε 10 συμμετοχές στην Α΄ Αθήνας με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και στο β΄ μισό 16 συμμετοχές και 8 γκολ με τον Πανιώνιο Καισαριανής στην Γ΄ Αθήνας. Πιο πριν, τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, ο Σγαντσός ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Χολαργού στην Α΄ Αθήνας, όπου είχε 27 συμμετοχές / 12 γκολ και 28 συμμετοχές / 12 γκολ, αντίστοιχα. 

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα, τον Παντελή Κοτζαμανίδη, είναι 27 ετών, ξεχωρίζει για τις ικανότητές του στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Χειμαδίου στην Β΄ Κατηγορία Λάρισας, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί με την ΠΑΕ Νίψα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.

Ήδη ο Διαγόρας Αιγάλεω έχει αποκτήσει τον Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη, τον Βασίλη Μπίρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Μάνο Γονιδάκη από την Ιεράπολη, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 22 μήνες και ο Γιάννης Βιδάκης.

 

 

Related posts

Λύγκος: «Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Θύελλα Περιστερίου-Πλάτων 4-2

Abola Team 3

Γαλαξίας-ΑΕ Αιγάλεω 2-1

Abola Team 3