free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αρχίζει να ρολάρει το Καματερό, νίκησε 2-0 σε φιλικό τον Θρασύβουλο-Απώλεια ο Κλέιντι Λαμέ

Λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιάσονα ή ομάδα έδειξε θετικά σημάδια βελτίωσης, νικώντας τον Θρασύβουλο με 2-0.

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη έπιασαν κατά διαστήματα σπουδαία απόδοση και εμφανίζονται έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κόντρα στον Θρασύβουλο δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Πετανάι, Λουβέρδης, Χαιρετάκης και ο τραυματίας Λαμέ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μόλις στο 9΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ με τον Κυρατζή σε σουτ πλασέ απο το ύψος της  μεγάλης περιοχής που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καλές ευκαιρίες για το πρώτο ημίχρονο είχαν οι Παππάς Κ. (18΄) και Σπυρόπουλος (29΄). Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε δυνατά και στο 46΄σημείωσε το 1-0 με πλασέ του Παππά Κ ύστερα από πάσα του Σπυρόπουλου.  Στο 59΄σουτ του Παππά Γ., έφυγε ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θρασύβουλου.

Στο 65΄ η ομάδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σπυρόπουλου. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαχσανίδης με αρνητικό αποτέλεσμα καθότι αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 67΄ νέο πέναλτι καθότι η μπάλα πρόσκρουσε σε χέρι αμυντικού. Την εσχάτη ανέλαβε να εκτελέσει ο Παππάς Γ., αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας είπε νέο οχι.

Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Σαχσανίδης με όμορφο σουτ στο 79΄.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γεροντάκης, Παπαιωάννου (72΄Τουραλιάς), Ανδριτσόπουλος, Μπίμπιζας (72′ Χαβέλας), Τσιριγώτης (62΄Κανακάρης), Παππάς Γ. (72΄Ντούπης), Μπουφίδης (68΄Καγιούλης), Κυρατζής, Τσιργιώτης (58΄Σαχσανίδης), Σπυρόπουλος (72΄Μήτσος), Παππάς Κ. (68΄Λιάπης)

 

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κλέιντι Λαμέ στο ματς του κυπέλλου με την Ανθούπολη. Ο νεαρός επιθετικός υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και σύμφωνα με την γνωμάτευση του ιατρού θα απουσιάσει από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας περί του ενάμιση μήνα.

Ο Λαμέ τραυματίσθηκε στο 69΄της συνάντησης με την Ανθούπολη βάζοντας γερά το σώμα του σε μια φάση με τον αντίπαλο αμυντικό. Αυτός ήταν ο δεύτερος, πιο σοβαρός τραυματισμός μετά το περσινό που τον έφερε εκτός γηπέδων για πάνω από έξι μήνες.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφτεί τον ιατρό που τον εξέτασε για να δουν την εξέλιξη του τραύματος και να επιλέξουν την αποθεραπεία που θα ακολουθήσει.

Related posts

Στις 17 Αυγούστου ξεκινάει προετοιμασία η Ιεράπολη

admin

Λάμψη στην γιορτή των ακαδημιών της Α.Ε. Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Λαγγουράνης (ΑΕ Περιστερίου): “Η ομάδα θα παραμείνει κατηγορία”(vid)

abola10