free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Θα μας δώσει ώθηση!»

Στην αξία του θριάμβου επί του γειτονικού Άρη Βούλας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης , Μιχάλης Κάτσικας.

  

Ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο Αστέρας Βάρης με τη σπουδαία του νίκη στο γειτονικό ντέρμπι επί του Άρη Βούλας με 1-0. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Βάρης αποδίδοντας εξαιρετικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Χρήστος Κρίλης στο 72’ και μπήκε με το «δεξί» στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Η εν γένει εμφάνιση της ομάδας επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του: 

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα και ιδιαίτερα από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Κερδίσαμε το γειτονικό ντέρμπι, μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Άρης Βούλας παίρνοντας σημαντική ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στο Κορωπί. Μία ομάδα πολύ οργανωμένη κι ανταγωνιστική, με πολύ δυνατή έδρα». 

 

Εγχείρηση χιαστών για τον Παπανικολάου 

Σε επιτυχημένη επέμβαση χιαστών υποβλήθηκε ο Σπύρος Παπανικολάου. Ο άτυχος νεαρός επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Σταμάτα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης τγα τους έξι επόμενους μήνες. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες του Σπύρου Παπανικολάου, του εύχοντια ολόψυχα  να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν γερός και δυνατός. 

 

Στα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μιχάλη Κάτσικα, επίσης, προστίθεται η στράτευση του Χρήστου Κρίλη. Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Άρη Βούλας κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, αφήνοντας σημαντικό κενό στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας.

 

Related posts

Τι έγινε σήμερα (4/10) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Λύθηκε η συνεργασία της Τριγλίας Ραφήνας με τον γκολκίπερ Ιωσήπου

Abola Team 3

«Εκτόξευση» με όπλο την Ακαδημία τα Γλυκά Νερά!

Ρένος Γιαμπουράς