free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται!»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο προπονητής των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα των Τραχώνων στο νέο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Η πρεμιέρα του καινούριου «μαραθωνίου» βρήκε το συγκρότημα των νοτίων προαστίων να επικρατεί δύσκολα εκτός έδρας του Κένταυρου Βριλησσίων με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σπύρος Στεργιάκος στο 90ό λεπτό και πλέον ατενίζει τη συνέχεια του φετινού της εγχειρήματος με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, όσον αφορά την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

«Ξεκινήσαμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας δύσκολα εκτός έδρας του Κενταύρου Βριλησσίων. Δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και γενικότερα από τη συνολική εμφάνιση των παικτών μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Νέα Ιωνία. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα μας, η οποία έχει να επιδείξει παραστάσεις αγώνων ανώτερων κατηγοριών και σαφέστατα οφείλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται. Δεν επιλέγουμε παιχνίδια και φροντίζουμε να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο μεθοδικά για το κάθε ματς ξεχωριστά. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

Related posts

Σιλεβίστας: «Υποχρεωμένοι να παίζουμε παντού για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Πρέπει επειγόντως να συνέλθουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 1-3: Τα στιγμιότυπα

abola10