free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Μανωλάς από το Καλαμάκι

Στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» προχώρησε ο έμπειρος προπονητής και παλαίμαχος παίκτης του Εθνικού.

 

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Μανωλάς από την τεχνική ηγεσία του Καλαμακίου. 

Ο έμπειρος και ικανότατος προπονητής μετά από το πέρασμα δύο ετών και τριών ετών, αποχώρησε από το τιμόνι των «κυανόλευκων» αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό. 

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του διαδραμάτισαν μία σειρά από διοικητικές ανακατατάξεις, που έφεραν στην Προεδρία του συλλόγου τον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα Θωμά Γούναρη. Με τον παλαίμαχο άσο του Εθνικού να έχει πάρει τις αποφάσεις του από το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, ωστόσο, η ανάγκη να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα και να ηγηθεί του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, τον εξώθησαν στο να παρατείνει την παραμονή του στον πάγκο του Καλαμακίου για μερικές ακόμη εβδομάδες. 

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» ανέλυσε τους λόγους, που τον εξώθησαν σε αυτή τη δύσκολη, αλλά όπως φαίνεται απόλυτα ριζοσπαστική και συνειδητοποιημένη απόφαση: 

«Οι λόγοι που με ώθησαν στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν ξεκάθαροι. Ήθελα να θέσω προ των ευθυνών τους τα νέα άτομα που θα διοικήσουν τις τύχες της ομάδας. Κρατώ τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησα αυτά τα δύο χρόνια στο σύλλογο. Παραδίδω μία ομάδα πανέτοιμη να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Επίσης, φρόντισα να μιλήσω πρώτα στους ποδοσφαιριστές μου και να ανακοινώσω σε αυτούς αρχικά τη απόφασή μου, γιατί δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση να πληροφορηθούν την εξέλιξη των πραγμάτων από άλλους. 

 Ο λόγος που δεν έφυγα νωρίτερα ήταν διότι περίμενα να ολοκληρωθούν οι διοικητικές ζυμώσεις, αλλά πολύ περισσότερο να ολοκληρώσουμε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό με τον ερχομό πολύ αξιόλογων παικτών, οι οποίοι έχουν όλα τα εχέγγυα να ηγηθούν στην φετινή προσπάθεια του Καλαμακίου. 

Αφήνω μία ομάδα,α η οποία θα κερδίσει τον σεβασμό όλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους κυρίους Γούναρη, Νικολάου από τη διοίκηση, όλους μου τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές  και τον στενό μου συνεργάτη Βαγγέλη Καλογερόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».  

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Ζέφυρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ ο Άγιος Δημήτριος»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team