free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρεμιέρα με νίκη για την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας!

Νικηφόρα ξεκίνησε η Παναχαϊκή τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Αγυιά, για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου.

 

Χρυσός σκόρερ για την Παναχαϊκή ο Χρήστος Ελευθεριάδης, που ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Ο πρώτος σκόρερ των «κοκκινόμαυρων» την περασμένη χρονιά, πέτυχε και το πρώτο γκολ της νέας σεζόν με εκτέλεση πέναλτι στο 79ο λεπτό.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Λυμπέρης Στεργίδης, που έδωσε άλλη πνοή στην Παναχαϊκή με την είσοδό του στο παιχνίδι, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη σε όλη την αναμέτρηση, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και μετά το αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κοκκινόμαυροι» που αναπτύσσονταν κυρίως από αριστερά, με τον κορυφαίο της αναμέτρησης Μπουτζίκο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ και θα μπορούσαν να έχουν και μεγαλύτερο σκορ.

Ο σκόρερ Ελευθεριάδης κάνει ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και συμπαρασέρνει και τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικά, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ηλίας Πολίμος, πέρα από τον Λυμπέρη Στεργίδη που μπαίνοντας έδωσε πνοή και στην δεξιά πλευρά.

Η Παναχαϊκή με αυτή την νίκη, ξεκίνησε νικηφόρα την σεζόν και ανέβηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου με 3 βαθμούς, περιμένοντας την εξέλιξη της βραδινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα.

 

Πηγή: thebest.gr

Related posts

Αναβάλλονται και οι αγώνες κυπέλλου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου!

Ρένος Γιαμπουράς

Ατρόμητος-Άρης 0-1: Το «υπέγραψε» από νωρίς ο Λάρσον (photos&video)

Abola Newsroom

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 11′ (video)

Abola Newsroom