free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καθάρισε… ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν διέπρεψε

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του. Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League, οι «πράσινοι» νίκησαν και την ΑΕΛ,με 2-0, στην 1η αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

 

Όμως, τα κατάφερε χωρίς να εντυπωσιάσει! Η ομαδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε το προβάδισμα στο 18΄ με το γκολ του Τσάβες μετά από ατομική προσπάθεια και το δυνατό σουτ του Αργεντινού στη γωνία του Μπόζοβιτς.

Η ΑΕΛ, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έδειξε σαφώς καλύτερο πρόσωπο και στάθηκε άτυχη στο δεύτερο μέρος με τα δύο δοκάρια που είχε, αρχικά στο 68΄ με το απευθείας φάουλ του Γουάλας (οριζόντιο) και λίγα λεπτά μετά (80΄) με τη σέντρα σουτ του Περόνε που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή δοκό του Διούδη.

Στο 89΄ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηγιοβάνη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μολίνς σταμάτησε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς. Ο Μολίνς, πάντως, κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με σουτ μέσα από την περιοχή (2-0).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Ινσούα, Μολέδο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ρέις (72΄ Χίλιεμαρκ), Σιλά, Μουνιέ (62΄ Βιγιαφάνιες), Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο (78΄ Μολίνς), Τσάβες.
ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Κούσας, Περόνε, Κρίζμαν (72΄ Ναζλίδης), Γουάλας, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Άντονι, Δερμιτζάκης (60΄ Ναβάρο), Λεοζίνιο (62΄ Κρητικός).

Πηγή: newsit.gr

[iframe frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″ src=”//www.dailymotion.com/embed/video/x61f5n0″ allowfullscreen ]
Τσάβες 1-0 ΠΑΟ-ΑΕΛ 20-9-17 από xkon1984_facebook

Related posts

Αίτημα για αναβολή λόγω χιονιά κατέθεσε ο Άρης

Abola Newsroom

Μια ανάσα από τα προημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης

Abola Newsroom

Κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019

Abola Team 2