free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μακρής: «Γιορτή με Αγιο Ιερόθεο, αλλα προέχει ο Κεραμεικός!»

Το στίγμα του για τα δύο επόμενα παιχνίδια που περιμένουν τον Άγιαξ Ταύρου με Κεραμεικό και Άγιο Ιερόθεο αντίστοιχα  έδωσε ο Νίκος Μακρής.

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, ο οποίος απορρέει από τις συνεχείς επιτυχίες στον θεσμό του Κυπέλλου , αλλά και με εμφανή διάθεση να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί, που τους έχει αποδοθεί, όσον αφορά την υπόθεση – άνοδο, ρίχνονται οι ποδοσφαριστές του Άγιαξ Ταύρου  στην μάχη του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η πρεμιέρα του νέου «μαραθωνίου» βρίσκει την ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα του Ταύρου να υποδέχεται τον φιλόδοξο Κεραμεικό και άπαντες προετοιμάζονται με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπελλου, που βρήκε τον Αγιαξ Ταύρου να φιλοξενεί σε νοκ άουτ παιχνίδι τον κατά δύο κατηγορίες ανώτερο ’Αγιο Ιερόθεο και όπως είναι φυσικό όλοι ανυπομονούν για τις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Νίκου Μακρή στο «Αbola.gr».

Ο 31χρονος αριστερός μπακ έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, ξεκινώντας από το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που φέρνει τον Άγιαξ Ταύρου αντιμέτωπο με τον Άγιο Ιερόθεο: 

«Κερδίσαμε μία πολύ σημαντική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γαλάτσι παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα κληθούμε να κοντραριστούμε με τον Άγιο Ιερόθεο. Σαφέστατα πρόκειτια για μία από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Εθνικής, που διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Νίκο Κούστα, μας χωρίζουν δύο κατηγορίες και θα δούμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία γιορτή. Ξέρουμε εκ των προτέρων ότι είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μακρή, για να προσθέσει: 

«Αυτή τη στιγμή, όμως το μυαλό μας είναι αποκλειστιΚά συγκεντρωμένο στηΝ αναμέτρηση που προηγείται χρονικά και δεν είναι άλλη από αυτή της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον Κεραμεικό. Προέχει αυτό το παιχνίιδ, όπου για εμάς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να μας δώσει την ώθηση να διεκδικήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο,την άνοδο στην Α’ Κατηγορία».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Mπορούσαμε κάτι περισσότερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη με την Άμιλλα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Kώστας Παλαιολόγος