free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι με ΑΟ Περιστερίου»

Στους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

Ιδανικό «ποδαρικό» στο νέο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας πραγματοποίησαν τα Σούρμενα με το επιβλητικό 4-0 επί της Ηλιούπολης. 

Η ευρεία νίκη απέναντι σε μία ιστορική και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα σαφέστατα απογείωσε στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στο στρατόπεδο των Κυπελλούχων ΕΠΣΑ, ωστόσο κανεία δεν δείχνει διάθεση να …πετάξει στα σύννεφα. 

Με πρώτο απ’ όλους τον Γιάννη Μητρούση. Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της προσεχούς ιδιαίτερα δύσκολης αποστολής που περιμένει τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου: 

«Η νίκη της πρεμιέρας επί της Ηλιούπολης μας όπλισε με αυτοπεποίθηση, ωστόσο η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην προσεχή ιδιαίτερα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και σαφέστατα η αποσοτλή μας προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολη. Θα χρειαστεί να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και να φανούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Θεωρώ ότι το σορ της ήττας του στην πρεμιέρα κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης τον αδικεί και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους μας» 

Μονδικό αγωνιστικό «αγκάθι» για τον τεχνικό Γιάννη Μητρούση αποτελεί ο τραυματίας Σταύρος Ακρτίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βαϊτσης: «Τεράστια σε αξία η νίκη επί του Πανερυθραϊκού»

Kώστας Παλαιολόγος

Το αυτονόητο ο Απόλλων Χαλανδρίου ανανέωσε με Βλάχο

abola10

Εκπληκτική η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Ιάσονα

Kώστας Παλαιολόγος