free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Με συγκέντρωση και πειθαρχία»

Στα συστατικά που θα πολλαπλασιάσουν τις πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας του κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό Λιοσίων αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Με πίστη στις δυνατότητές της και με την απαιτούμενη σοβαρότητα ολοκληρώνει η ΑΕ Ηρακλείου την προετοιμασία της για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. 

Η νίκη της πρεμιέρας επί του Παλαιού Φαλήρου όπλισε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τους παίκτες της ομάδας, χωρίς ωστόσο να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους. 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για το επερχόμεν δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που περιμένει την ομάδα του απέναντι στον ιδιαίτερα φιλόδοξο Ολυμπιακό Λιοσίων: 

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι ευτυχήσαμε να συνδυάσουμε την πρεμιέρα με νίκη 3-1 επί του Παλαιού Φαλήρου και να ξεκινήσουμε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα και να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία για τη κρίσιμη συνέχεια. Η προσοχή μας όμως τώρα στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο ματς που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει: 

«Αντιμετωπίζουμε μία … θεωρητικά νεοφώτιστη ομάδα, η οποία μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός δεν μπορεί να της αποδοθεί, αφού έχει να επιδείξει παλιότερα παρουσίες και σε ανώτερες κατηγορίες. Κι οφείλουμε να παρουσιαστούμε με την ααπιτούμενη συγκέντρωση και πειθαρχία, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από μία πολύ σημαντική εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στον Θρίαμβο Χαίδαρίου, ο οποίος δεν είχε γνωρίσει την ήττα στην έδρα του τουλάχιστον για διάστημα 16 μηνών και αυτό νομίζω ότι σαν στοιχείο τα λέει όλα όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει η συγκεκριμένη αναμέτρηση»

 

 

 

Related posts

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Κιούρκος: «Θα ενισχυθούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική ο Άρης Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος