free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕ Ηρακλείου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την πολύ σημαντική εκτός έδρας της πρεμιέρας επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου (0-1), ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα φιλοξενήσει την δυνατή κι αξιόμαχη ΑΕ Ηρακλείου. 

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυρικαής με τη δέουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση, ευελπιστώντας να συνδυάσουν τη φετινή παρθενική τους εντός έδρας υποχρέωση για το νέο πρωτάθλημα με το ζευγάρωμα των επιτυχιών τους.

Οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μας περιμένει απέναντις την ΑΕ Ηρακλείου. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυατή, φιλόδοξη και οργανωμένη ομάδα , στην οποία προπονητής είναι  ένας πολύ προσωπικός μου φίλος ο Νίκος Παπαρούνης. Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα φύγουμε όλοι αγκαλιασμένοι» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει: 

«Οι πανηγυρισμοί της εκτός έδρας νίκης της πρεμιέρας επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου έχουν σταματήσει από το βράδυ της Κυρικαής και όλοι μας προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όμως εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε πολύ προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Επίσης θεωρείται βέβαιο ότι στο γήπεδο θα έρθει αρκετός κόσμος στις εξέδρες να μας στηρίξει και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε με την απόδοσή μας». 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επανένταξη των Κώστα Φραγκόπουλου και Απόστολου Αργυρού, οι οποίοι έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος.

 

 

 

  

Related posts

Παρελθόν και ο Μαρούσης από το Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστίες Τσακόγιωργα για τη φιλοξενία

abola10

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 0-2 | Στιγμιότυπα

admin