free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τίμησαν την παράδοση στην Ρόδο

Όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Α.Σ. Ρόδος και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου τήρησαν την παράδοση.

 

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Μιμάκος» παρέθεσε δείπνο στα μέλη της διοίκησης, στους ποδοσφαιριστές και στον τεχνικό επιτελείο, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» της πόλης μας:

« Ένα ξεχωριστό και υπέροχο βράδυ Τετάρτης πέρασαν οι παράγοντες της διοίκησης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος, στον πάντα φιλόξενο χώρο του εστιατορίου ΄΄Μιμάκος΄΄. Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Α.Σ. Ρόδος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαγεωργίου συνέχισε την παράδοση, που τον θέλει να παραθέτει δείπνο στην ομάδα λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το εξαιρετικό φαγητό του ΄΄Μιμάκου΄΄, η άψογη εξυπηρέτηση, το ζεστό χαμόγελο του προσωπικού και ο όμορφος χώρος ενθουσίασαν τους πάντες και τους γέμισαν με θετική ενέργεια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συσφίξουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους και να αισθανθούν μέλη μίας μεγάλης και αγαπημένης οικογένειας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί από καρδιάς τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον γιο του Κωνσταντίνο, που ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη, καθώς και το προσωπικό του ΄΄Μιμάκου΄΄ τόσο για την υπέροχη βραδιά, όσο και για την διαχρονική προσφορά τους στο σύλλογο. Ο Θεός να τους έχει καλά».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Φιλική ήττα από Φωστήρα ο Ασπρόπυργος

admin

Πήρε Κοντογιάννη η Κηφισιά

Abola Team 2

Στον Ηρόδοτο ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με τον Αήττητο

Abola Team 2