free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Το σύνθημα για νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Με την αποφασιστικότητα για μία θετική πορεία να ξεχειλίζει, ο ΑΟ Ιλίου ρίχνεται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ο ιδιαίτερα φιλόδοξος σύλλογος των βορειοδυτικών προαστίων υποδέχεται στην πρεμιέρα την νεοφώτιστη Αναγέννηση Πετρούπολης, με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να δίνει το δικό του στίγμα. 

Αρχικά ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριου, που βρήκε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 3-0 

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθαν τα πάντα ανάποδα για την ομάδα μας. Μία σειρά από ατυχείς συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν να εμφανιστούμε όπως θα επιθυμούσαμε, με άμεση συνέπεια α αποκλειστούμε με αυτό το 3-0» ήταν το αριχκό σχόλιο του τεχνικού του ΑΟ Ιλίου, για να προσθέσει αναφερόμενος στην επερχόμενη πρεμιέρα με την Αναγέννηση Πετρούπολης: 

«Η προσοχή μας τώρα έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ματς της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στην Αναγέννηση Πετρούπολης. Αντιμετωπίζουμε μία νεοφώτιστη και ιδιαίτερα ενθουσιώδη ομάδα και το παιχνίδι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και αυτή η επιτυχία να αποτελέσει το εφαλτήριο για μία πολύ αξιόλογη πορεία στον όμιλό μας. Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ρηγόπουλος: «Να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Οι απουσίες μας αποσυντόνισαν»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Kώστας Παλαιολόγος