free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
AUTO

Έτοιμες οι Πόρσε του… νερού

Αφού κατέκτησε τους δρόμους προκαλώντας με τα οχήματα της εντύπωση όπου αυτά εμφανίζονται η Πόρσε αποφάσισε να προκαλέσει εντύπωση και στην θάλασσα.

 

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκεύασε το πρώτο της γιοτ. Το GTT 115 Superyacht σχεδιάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει όσο γίνεται περισσότερο τα αυτοκίνητα της εταιρείας τόσο στον σχεδιασμό αλλά και τις επιδόσεις. Φυσικά επειδή πρόκειται για γιοτ η εταιρεία προσπάθησε να συνδυάσει το design με την πολυτέλεια.

Έτσι το σκάφος ανάμεσα στα άλλα διαθέτει μια πισίνα spa και ένα εντυπωσιακό καθιστικό και τραπεζαρία με μαρμάρινες επιφάνειες, έπιπλα από ανθρακονήματα και δερμάτινο φινίρισμα. Το σκάφος θα έχει δυνατότητα ανάλογα με την παραγγελία που θα κάνει ο πελάτης να διαθέτει και χώρους διαμονής φιλοξενουμένων ατόμων. Οι εσωτερικοί χώροι δημιουργήθηκαν από την ιταλική εταιρεία Minnoti.

 

To GTT 115 Superyacht ταξίδεψε μέχρι το λιμάνι του Βιαρέτζιο που βρίσκεται στην περιοχή της Τοσκάνης και από εκεί θα ταξιδέψει στο Μονακό για να πάρει μέρος στην μεγάλη έκθεση των γιοτ. (φωτό: Studio F.A Porsche)

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail το GTT 115 Superyacht βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης Βιαρέτζιο στην περιοχή της Τοσκάνης και θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην ετήσια έκθεση γιοτ του Μονακό που θα διεξαχθεί 27-30 Σεπτεμβρίου.

Η Πόρσε έκανε γνωστό ότι το γιοτ θα κοστίζει 13,5 εκατ. ευρώ και ότι θα κατασκευάσει μόλις επτά ώστε οι κάτοχοί τους να νιώθουν ότι διαθέτουν κάτι (σχεδόν) μοναδικό.

«Το GTT 115 Superyacht απευθύνεται σε εκείνους που εκτιμούν τα πλεονεκτήματα του στιλ και της ταχύτητας αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας μας στην έξυπνη απόδοση» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πόρσε.

 

Πολύ ωραίο και πολυτελές είναι το σαλόνι του γιοτ της Πόρσε (φωτό: Studio F.A Porsche)

 

Πηγή: protagon.gr

Δείτε ένα βίντεο στο οποίο τα στελέχη της Πόρσε εξηγούν πώς κατασκευάστηκε το γιοτ στα πρότυπα των αυτοκινήτων της εταιρείας:

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xb8IG93_h_E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Νικητής ο Φέτελ στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν

Abola Team 3

Το Honda R300 στo ιταλικό Grand Prix στη Μόνζα!

Abola Team 2

Νίκη τίτλου στη Σουζούκα ο Χάμιλτον

Abola Team 2