free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πρέπει να φανούμε δυνατοί»

Στην ανάγκη για συξημένη συγκέντρωση απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

Τους πρώτους της βαθμούς στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα ψάξει το Παλαιό Φάληρο, το οποίο υποδέχεται τον ισχυρό ΠΑΟ Ρουφ, 

Απέναντι στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα, οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα μετά την επιστροφή τους στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών. 

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων, ο οποίος προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την ΑΕ Ηρακλείου στο ματς της πρεμιέρας θέλει να συνδυάσει την πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση στην έδρα του μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου.

Με τον τεχνικό Γιάνη Γαζή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα μιλώντας στο «Αbola.gr» 

«Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟ Ρρουφ. Πρόκειται για μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας και σίγουρα το έργο μας προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολο. Δίνουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας για την νέ ασζόν και από την πλευρά μα θα επιδιώξουμε όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να κατακτήσουμε τους πρώτους μας βαθμούς, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να φανουμε δυνατοί και να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες που μα αναλογούν» 

 

Βαρύ διαστρεμμα ο Κωνσταντινίδης 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη ανέκυψε στο Παλαιό Φάληρο ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο αρχηγός της ομάδας υπέστη βαρύ διάστρεμμα, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις τρεις επόμενες εβδομάδες.

Στα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Γιάννη Γαζή προσμετράται η τιμωρία του Ταχιράι, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηης της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕ Ηρακλείου.

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Πάμε χωρίς κανένα άγχος»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Από εμάς εξαρτάται η παραμονή»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκολ και θέαμα το Ηράκλειο!

abola10