free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν!»

Το στίγμα του για την νέα σεζόν που ξεκινάει, έδωσε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Αποφασισμένος για ένα θετικό ξεκίνημα και με την ψυχολογία στα ύψη από την άμεση επάνοδο της ομάδας ο Γκυζιακός ρίχνενται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γαλάτσι. 

Απέναντι στο ανανεωμένο και ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος συγκρότημα των βορείων προαστίων οι «πορτοκαλί» θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ώστε να δείξουν ένα μέρος των δυνατοτήτων τους και να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»: 

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όπου επανήλθαμε μετά την περυσινή μας επάνοδο, με στόχο να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με μία παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας, έμπειρη και αρκετά ενισχυμένη, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι.  Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση . Ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου μας, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε. Όλους τους σεβόμαστε, όμως, δεν φοβόμαστε κανένα». 

Νοκ άουτ ο Βούλγαρης 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Σπύρο Βούλγαρη ανέκυψε στον Γκυζιακό, ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Ο δυναμικός δεξιός οπισθοφύλακας υπέστη βαρύ διάστρεμμα, το οποίο θα τον υποχρεώσεις να μείνει εκτός δράσης για τις τρεις επόμενες εβδομάδες. Παράλληλα, στα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Νίκο Γεωργακάκο προσμετράται επίσης και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίκος Κανελλόπουλος, ο οποίος όλη την εβδομάδα δεν ακολούθησε προπονήσεις, λόγω τενοντίτιδας.

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Να μείνουμε στα ίδια επίπεδα απόδοσης»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Βιλαντώνη ο ΠΑΣ Γαλάτσι!

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα νίκη για την Αγία Ελεούσα!

abola10