free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην Αλσούπολη εξέφρασε ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

Με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, αλλά και με πλήρη επίγνωση τνω δυσκολιών και των ιδιιατεροτήτων που κρύβει πάντοτεμία πρεμιέρα θα αντιμετωπίσιε η ΑΕ Μεταμόρφωσης της  Αλσούπολη. 

Η νεφώτιστη ομάδα του βορείων προαστίων ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Β’ Κατηγορία με μία πολύ δύσκολη αποστολή, αφού θα διασταυρώσει τα ξίφη της εκτός έδρας με μίααπό τις πλέον παραδοακές ομάδες της κατηγορίας. 

Ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος πρώτος απ‘ όλους επισημαίνει τον βαθμό δυσκολίας και με δηλώσεις του βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση: 

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πολύ δύσκολο μαραθώνιο της Β’ Κατηγορίας με μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Θα τεθούμε αντιμέτωποι με μία από τις πλέον παραδοσιακές ομάδες όπως είναι η Αλσούπολη και οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, αλλά και συγκέντρωση, ώστε να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό κι ό,τι έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο». 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Λάμπρου Κοκκινόπουλου και Γιάννη Αντεριώτη, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από την πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου με το Καλαμάκι.

 

 

 

 

Related posts

Άτταλος – Χαλάνδρι: Οι πανηγυρισμοί των νικητών (vid)

abola10

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team