free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Είμαστε οικογένεια!»

 

Στο ενωτικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στάθηκε ο προπονητής του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

  

Το εκπληκτικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Αθηναϊκού από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήρθε να επιβεβαιωθεί με τον πλέον πειστικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία παρέθεσαν δείπνο στους παίκτες σε μία κίνηση ενδεικτική του οικογενειακού κλίματος που  επικρατεί στον σύλλογο. 

Σαφέστατα μία τέτοια κίνηση – πρωτοβουλία έρχεται να τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό και τον δείκτη αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών, τα πάντα λειτουργούν – ρολόι και το κλίμα είναι άριστο. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Τσαβαλιάς στο «Αbola.gr» 

«Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ ζεστό. Νιώθουμε όλοι μα σαν μία γροθιά και είμαστε οικογένεια. Στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για μία ομάδα, ώστε να λειτουργήσει σωστά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους που έχει θέσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, για να προσθέσει στη συνέχεια αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Θρίαμβο Αθηνών. 

«Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, Η νίκη τα πρεμιέρας επί της Νέας Ιωνίας έχει οπλίσει με περισσότερο θάρρος τους παίκτες μου, όμως το κάθε παιχνίδι χρειάζεται την δική του διαχείριση. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να μοχθήσουμε, ώστε να φτάσουμε στην νίκη»

Related posts

Παπαρούνης: «Θα τα δώσουμε όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Τούρλα ο ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος