free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Διάνα Ηλιούπολης-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της Ηλιούπολης ανάμεσα στην Διάνα και στον Φωστήρα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία ειδικότερα για τη φάση του πέναλτι που ισοφάρισε η Διάνα θεωρώντας ανύπαρκτη την απόφαση του διαιτητή.

 

Κατά τα άλλα,οι ‘κιτρινόμαυροι’ είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν στο 75′ με σουτ του Φάρου μετά από πάσα του Σάχου, έχοντας δοκάρι στο 65′ με τον Ασωνίτη.

 

Στα τελευταία λεπτά ωστόσο η Διάνα κατάφερε να σώσει την παρτίδα, αφού ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 70′ ακυρώθηκε γκολ του ίδιου παίκτη ως οφσάιντ.

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ακης Μιχαηλίδης) Κορρας, Πανίδης, Ντζαβίδας (67′ Σαλτάρης), Νίκολι, Τζιβελέκης, Καλουδιώτης, Ζουμπουνέλης, Παριανός, Καλλέργης, Χρ. Μπαλαφούτης (61′ Λουτσάι), Α. Μπαλαφούτης (74′ Σκαμπαρδώνης)

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Θοδωρής Κουτσουδάκης) Μωραϊτης, Σάχου, Ασωνίτης Ν., Αϊβάζης, Τσαπικούνης, Παπίκου (71′ Χατζης), Φάρος, Μπαρδάκης, Τσαμπούρας (55′ Τσικριτέας), Λεπτάκης, Σπυρόπουλος (84′ Τσάκαλος).

 

Related posts

Γιάννης Μελάς στο abola.gr: “Συνεχίζουμε δυνατά στην Δόξα Βύρωνος και με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της ομάδας την εφαρμογή του πλάνου πενταετίας-Στόχος η ομάδα να γίνει πιο δυνατή και ανταγωνιστική και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο”:

Abola Team 3

Ανακοίνωσε τα φιλικά η Διάνα

abola10

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team