free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Να μπούμε στο κυνήγι των πρώτων θέσεων!»

Το σύνθημα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Με την γλυκιά προσδοκία για την πρώτη φετινή νίκη στον νέο «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ολοκλήρωσαν στον Άρη Πετρούπολης την προετοιμασία τους, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Πεύκη. 

Άπαντες αδημονούν για την διεξαγωγή του πρώτου φετινού αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα τους ευελπιστώντας να συνδυαστεί με την «παρθενική» νίκη στον νέο μαραθώνιο, έπειτα ατο ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας με τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ στο «Αbola.gr»: 

«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και πλέον είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε μία δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι η Πεύκη, ωστόσο, θέλουμε να συνδυάσουμε το παρθενικό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την νίκη, ώστε να μπούμε δυνατά στο κυνήγι των πρώτων θέσεων».

 

Ρήξη χιαστών ο Φιλίππου  

«Πάγωσαν» στον Άρη Πετρούπολης με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Φιλίππου.

 Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα λεπτά του αγώνα της πρεμιέρας με τον Χαραυγιακό,  έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστούν. Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει, ότι θ μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών. 

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Πεύκη, εκτός πλάνων του Αλέξη Γκλεγκλέ, έχει επίσης τεθεί και ο Θοδωρής Λάππας. Ο δεξιοπόδαρος μπακ έχει υποστεί ψύξη και υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή.

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Να τελειώσουμε με νίκη στην έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σούρμενα fans:”Σόρυ που δεν σας γεμίσαμε με τριαντάφυλλα-Όσοι βλάπτουν την ομάδα θα μας βρίσκουν απέναντι”!

abola10