free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Παλαιό Φάληρο και Ρουφ-Πολλές οι επώνυμες απουσίες στο “Σ. Αγγελόπουλος” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σ’ ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και υπήρξαν διακυμάνσεις στην απόδοση των δύο ομάδων Παλαιό Φάληρο και Ρουφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στο ματς που παρακολούθησε πολύς κόσμος στο “Σ. Αγγελόπουλος” προηγήθηκε στο 36′ η γηπεδούχος ομάδα-το Παλαιό Φάληρο, όταν μετά από συνδυασμό ο Παπανδρέου που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Μάκη Κουνάδη με πλασέ έκανε το 1-0. Το Ρουφ ισοφάρισε στο 74′ με ωραία κεφαλιά του Κουτσοβέλη που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ύστερα από κόρνερ του Γιάννη Ασλανίδη. Στο 74′ οι του Ρουφ ζήτησαν πέναλτι σε διπλή ανατροπή των Τζώρτζη και Κουτσοβέλη υποστηρίζοντας ότι έγινε εντός περιοχής και όχι εκτός όπως έδωσε το φάουλ ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης. Στο 7′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε κοντινό σουτ του Μαρούση, στο 20′ ο γκολκίπερ Ηρακλής πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε ωραίο σουτ του Κουτσοβέλη, στο 43′ σε απευθείας κόρνερ του Τζώρτζη και σε μακρινό σουτ του ιδίου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 73′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε σουτ του Ντόνε ο οποίος στο 78′ δεν μπόρεσε να βρει εξ΄επαφής την μπάλα σε σέντρα-σουτ του Φωτιάδη. Στο 86′ εκπληκτική απόκρουση του γκολκίπερ Μάκη Κουνάδη σε τετ-α-τετ σουτ του Ντόνε ενώ στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χατζής. Από το Παλαιό Φάληρο διακρίθηκαν οι οι Παπανδρέου, Μαρούσης, Ντόνε, Φωτιάδης, Ηρακλής και Τζώρτζης, Κουτσοβέλης, Μπέρτζος. Τριανταφύλλου, Χατζηγιαννακός.

Με λάθη ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης που έδειξε και πολλές κίτρινες αναίτια, καλός ο πρώτος βοηθός Λυμπερόπουλος, καλός ο δεύτερος βοηθός Καφρίτσας. ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Αχμέτ, Τοπάλι(75′ Μάλλης), Κοθράς, Κίλιας(63′ Βλάμης), Λεκαράκος, Παπανδρέου, Μαρούσης, Ρόκα(63′ Φωτιάδης), Ντόνε, Λουμίδης(90′ Μεμπελίκας). ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Καραμπάς, Γαλάνης(38′ Χατζηγιαννακός), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Παππάς(75′ Λαγκαδινός), Ε. Ασλανίδης(55′ Γ. Ασλανίδης), Κουτσοβέλης, Τζώρτζης, Καρυπίδης(46′ Χατζής).

Άριστος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Άγγελος Κοτζαμανης.

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο Κώστας Κουνάδης και ο μικρός Λευτέρης Κουνάδης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Αθήνας Στέλιος Σαρηδημητρίου, ο Γιώργος Παπαμακάριος, οι Δημήτρης Βλασταράκης και Τσιμπλάκης, ο τεχνικός των Νέων Θωμάς Μανώλης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης, ο γνωστός τεχνικός Χρήστος Πολύζος, ο παλαίμαχος άσος Στέργιος Στεργίου, ο γνωστός παράγοντας Θύμης και ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης με τον Νικολό.

Ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής τόνισε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ότι η ομάδα του στάθηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι το Ρουφ.

Ο σκόρερ του Ρουφ Χρήστος Κουτσοβέλης μιλώντας στο Aboila.gr και στην κάμερα του Abola.gr ανέφερε ότι ήταν ένα ματς στο οποίο επικράτησε η δύναμη.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Γιάννη Γαζή και του Χρήστου Κουτσοβέλη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

Related posts

“Φαληριώτικη τεσσάρα”

Κιούρκος: «Βελτιωνόμαστε συνεχώς, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Abola Newsroom

Βαθμολογική ανάσα η Αγία Ελεούσα (1-0)

Abola Team