free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 Καματερό-Ιάσονας

Στο τέλος έσωσε την παρτίδα η ομάδα του Καματερού απέναντι στον μαχητικό Ιάσονα, αν και το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Νίκου Κουνάδη.

Οι φιλοξενούμενοι όπως αναφέρει ο Κώστας Λίλης μπόρεσαν και έφεραν σε δύσκολη θέση την ομάδα μας, με την ανατροπή του σκορ (1-2) που έκαναν στο β’ ημίχρονο ωστόσο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήρθε ο πόντος για την ομάδα (2-2).

Στο αγωνιστικό κομμάτι  η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά με όμορφο σουτ γκολ του Σπυρόπουλου στο 5΄. Δυο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Στάμος ακύρωσε νέο γκολ – κεφαλιά του Σπυρόπουλου ως οφσάιντ. Το ματς κύλησε μέχρι το τέλος του α΄ημιχρόνου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με την ομάδα να έχει την φλύαρη υπεροχή.

 

Στο β΄ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν με την ισοφάριση του Ιάσονα. Στο 52΄ ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, στην πορεία της μπάλας μπήκε ο Λάχας και με το στήθος την έσπρωξε στα δίχτυα του Γεροντάκη.

 

Στο 75΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Στάμο δεν έδωσε πέναλτι σε σουτ του Μπίμπιζα από το σημείο του πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαλόπουλου. Ο διαιτητής της συνάντησης αρνήθηκε να δώσει και νέα περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Χαιρετάκη απο τον Δουγιέκο στο 79′, σύμφωνα με τους γηπεδούχους.

 

Στο 80΄ο Δουλήγέρης έκλεψε την μπάλα από τον Μπιμπιζα, μπήκε απο πλάγια θέση και έβγαλε σε θέση γκολ τον Αντωνόπουλο. Ο τελευταίος σούταρε πάνω στο Γεροντάκη αλλά στην  επαναφορά ο Δουληγέρης σημείωσε το 1-2.

 

Στο 87΄ο Πετανάι έβγαλε μπαλιά ασίστ στον Σαχσανίδη αλλά η κεφαλιά έφυγε άουτ. Στο χρυσό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Μπίμπιζας στο 91΄με προβολή από το σημείο του πέναλτι ύστερα από φάση διαρκείας.

Για πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν και οι του Ιάσονα.

 

Με λάθη η διαιτησία του Στάμου, Ρούσου, Ανδρέου

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γεροντάκης, Παπαιωάννου, Ανδριτσόπουλος, Μπίμπιζας, Τσιριγώτης, Λουβέρδης (63΄Χαιρετάκης), Παππάς, Μπουφίδης, Σπυρόπουλος (58΄Πετανάι), Τσιργιώτης (84΄Σαχσανίδης), Κυρατζής

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: Παλαιολόγος, Γλέζος (63΄Τζερεμές), Κονσολένας, Δουγιέκος, Λάχας, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (46΄Δουληγέρης), Αντωνόπουλος, Πυλαρινός (78΄Σταυρόπουλος), Μαγριπλης, Σούλα (52΄Μπάσο)

 

Related posts

Ιλίσια 2004-Ελευθερούπολη 0-1

Abola Team 3

Με στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία ξεκίνησε ο Αγ. Θωμάς

Abola Team 3

Ισοπαλία για Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων

Βασίλης Θεόκλητος