free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θέλει να μπει με το «δεξί» ο Ήφαιστος!

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Ήφσιστος φιλοξενεί την νεοφώτιστη Θύελλα Μοσχάτου.

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για μία θετική παρουσία ρίχνεται ο Ήφαιστος στη μάχη του νέου πρωταθλήματος .

 

Οι «ερυθροκίτρινοι» φιλοξενούν στο «Στ. Μελισσουργός» την νεοφώτιστη Θύελλα Μοσχάτου στην πρεμιέρα του νέου μαραθωνίου (24/9-17:00) και θέλουν όσο τίποτε άλλο να συνοδεύσουν το νέο τους ξεκίνημα με νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι ενθουσιώδη ομάδα.

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια του εντυπωσιακού 6-1 επί της Νίκης Ρέντη για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου, οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου κάνουν την δική τους πρεμιέρα στον νέο «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ευελπιστώντας να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη, η οποία θα συνδυαστεί με όμρφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι», ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος θα στερηθεί των υπηρεσιών του νεοαποκτηθέντα αμυντικού Παναγιώτη Γκογκομήτρου, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα, όπως επίσης και του έτερου τραυματία Χρήστο, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

 

 

Νέο πρόσωπο αναμένεται να αποτελέσει ο Ανδρέας Μυλωνάς, ο οποίος επανήλθε δριμύτερος  στις προπονήσεις της ομάδας μετά τις διαδικασίες του γάμου του    

Related posts

«Σαρωτική» η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Αγγελάκης: «Σπουδαίο επίτευγμα η συμμετοχή στον τελικό»

Kώστας Παλαιολόγος

«Φουλάρουμε για τα ματς με Αετό!»

Kώστας Παλαιολόγος