free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες»

Στον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αθηναϊδα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα ψάξει ο Πανερυθραίκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Αθηναϊδα στο γήπεδο της Αλεπότρυπας. 

Η ομάδα της Ερυθραίας, προέρχεται από την ήττα στην πρεμιέρα από τον νεοφώτιστο Άγιο Θωμά με 1-0 και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να ζευγαρώσει τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του νέου «μαραθωνίου». Η αποσοτλή της, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν προβλέπεται να είναι. 

Κάτι το οποίο σημειώνει ο Αντώνης Τσιμπάκης στο «Αbola.gr»: Ο επιτυχημένος τεχνικός, ο οποίος φέτος διανύει ήδη την έβδομη σεζόν του στην άκρη του πάγκου του Πανερυθραϊκού, στάθηκε στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που θα κληθεί να αντιπαρέλθει η ομάδα του: 

«Καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ οργανωμένη κι ενθουσιώδης ομάδα, όπως η Αθηναϊδα, η οποία θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, μετά την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία, έπειτα από διάστημα εννιά ετών  και σαφέστατα αυτό το στοιχείο από μόνο του, σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις του γηπέδου της Αλεπότρυπας, προσδίδουν ένα ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Τσιμπάκη, για να προσθέσει: 

«Εμείς από την πλευρά μας όλη την εβδομάδα που πρηγήθηκε του συγκεκριμένου αγώνα, δουλέψαμε πολύ μεθοδικά κι εμπεριστατωμένα σε θέματα τακτικής, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένοι και με τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα

 

 

Related posts

Πέρασαν την ομάδα του Μικρασιατικού για ακροδεξιούς!

Abola Newsroom

Άτταλος: «Χρειάζεται η ψυχική υγεία, βάλτε τέλος στον παραλογισμό ΤΩΡΑ»

Γιώργος Ανανίδας

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team