free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαϊτσης: «Να δώσουμε το 100%»

Το σύνθημα για την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορία ςαπέναντι στον Πανερυθραϊκό, έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Γιώργος Βαϊτσης.

 

 

Τα ρέστα της καλείται να παίξει η Αθηναϊδα στην σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό.  Οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι επέστρεψαν στην Α’ Κατηγορία μετά από διάστημα εννιά ετών, δίνουν σήμερα τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών και όπως μπορεί ο καθένας να συνειδητοποιήσει, ο εν λόγω αγώνας αποκτά ιδιάζουσα αξία. Ο τεχνικός της Αθηναϊδας Γιώργος Βαϊτσης μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την αναμέτρηση: 

«Δίνουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι , αφού θα είναι η πρώτη επίσημη εντός έδρας υποχρέωση στην Α’ Κατηγορία, Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα οργανωμένη, δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα όπως είναι ο Πανερυθραϊκός και αποσκοπούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Πρόκειται για μία ομάδα πολύ οργανωμένη, που έχει στον πάγκο της τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια και μάλιστα την περίοδο 2013-14 είχε κατακτήσει το πρωτάθληαμ, το Κύπελλο και το Κύπελλο Ερασιτεχνών κι οφείλουμε να δείξουμνε απαραίτητη προσοχή. 

Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου, όμως οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να παλέψουμε για την πρώτη μας νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ εμπεριστατωμένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές μου αφομοιώνουν όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις».

 

   .

 

 

Related posts

Ενισχύθηκαν με Χατζηπαναγιώτη τα Σούρμενα

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10

Κουσάνας: «Στον ΠΑΟ Ρουφ ανακαλύπτεις πάντα κίνητρο!»

Kώστας Παλαιολόγος