free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χαϊδάρι-Γ.Σ. Αργυρούπολης 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στο Χαϊδάρι και τον Γ.Σ. Αργυρούπολης με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζουν βαθμούς και εντυπώσεις.

 

Από την άλλη, οι “οράνιε” για δεύτερο συνεχόμενο ματς κατάφεραν να μην χάσουν εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τη νίκη της πρεμιέρας.

 

Στο α’ μέρος οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες, με σημαντικότερη όλων εκείνη που έλαβε χώρα στο 35′ όταν το σουτ του Κοπανά για το Χαϊδάρι κατέληξε στο δοκάρι του Τσιτσίλια.

 

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Νίκου Παπαντωνάκη με τη μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι, και τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα αφού στο 79′ ο Καλαμπαλίκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου με βοηθούς τους Κορτέση και Μπαγια

 

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιουρκος) Μπακόλας, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Ροκάκης (79′ Καμπέρας), Τουλούπης, Τσούκης, Σκαραμαγκός (51′ Καλαμπαλίκης), Μουρεζίνης (83′ Γιαννουλάκης), Κοπανάς (62′ Σακελλαρίου), Κοτσολάκος, Ντράμι

 

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Τσιτσίλιας, Αδαμίδης (68′ Κακούτης), Μπουσουλόπουλος, Χιόνης, Γεωργάκας, Γιαννίκος, Βουβουδάκης (46′ Γοργάκης), Γκρεβτσίδης (89′ Σφακιανιδης), Κοτρώτσος (75′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Παπαντωνάκης Ν.

 

Related posts

Σιλεβίστας η μεγάλη επιστροφή στο Ρουφ

abola10

Φωστήρας Ηλιούπολης-ΑΟ Περιστερίου 0-1

Abola Team 3

Σειρά δυνατών φιλικών για τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος