free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δύο στα δύο ο Ήφαιστος του Θοδωρή Τρανού με σκόρερ πάλι τον Χατζηπαναγιώτη-Νίκησε εκτός έδρας τον Μικρασιατικό με 1-0

Ξεδιπλώνει τις αρετές του ο Ήφαιστος Περιστερίου του Θοδωρή Τρανού (ΦΩΤΟ) που αυτή τη φορά νίκησε εκτός τον Μικρασιατικό με 1-0.

Μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Γιώργος Χατζηπαναγιώτης ήταν το πρόσωπο που χάρισε τη νίκη στον Ήφαιστο Περιστερίου αφού με δικό του τέρμα στο 87′ η ομάδα των δυτικών προαστίων νίκησε τον Μικρασιατικό στην Καισαριανή.

 

Ο άσος από την Κω βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και σκόραρε με τον Ήφαιστο να κάνει το 2Χ2 και να παραμένει κορυφή.

 

Από την άλλη, ο Μικρασιατικός προσπάθησε αρκετά όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να γνωρίσει την ήττα.

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος, Κοσμίδης (55 Χαζισας), Μπιρμπιλής (21′ Γκεμίσης), Γουσούλης, Κολοβός Η., Ψαραδέλης, Βλάχος Π. (82′ Κατοπώδης), Κιούτακ (55′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Καρατζάς.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανος) Σαϊτης, Γεωργιου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Κυριακόπουλος, Βελλιανίτης, Ζώγκος (72′ Παναγιωτόπουλος), Κιτσόπουλος, Τσαγρής (59′ Τσιανος), Χατζηπαναγιώτης (88′ Κραϊας), Χίος (65′ Καλαϊτζής).

Related posts

Ελεύθερος από τη Νέα Ιωνία ο σπουδαίος επιθετικός Ανδρέας Μπεκατώρος

Abola Team 3

Σήκωσε την κούπα η εφηβική ομάδα της Αγ. Παρασκευής των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου-Γιάννη Θανόπουλου στον τελικό του Θουκυδίδειου Cup

Abola Team 3

Άνετη νίκη ο Αθηναϊκός (3-1)

Abola Team