free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Το 0-0 ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Στην κόπωση των παικτών του απέδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟΝΑ.

 

 

Με «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον μαχητικό κι ανταγωνιστικό ΑΟΝ Αργυρούπολης ξεκίνησε η Λυκόβρυση τις υποχρεώσεις της στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Το συγκρότημα τνω βορείων προαστίων με εμφανή τα σημάδια κόπωσης από τις εξοντωτικές προπονήσεις, δεν μπόρεσε να βρει το απαιτούμενο ρυθμό και να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες στον αγωνιστικό χώρο, με άμεση σνέπεια το 0-0 να σημαδέψει τις προσπάθειες τνω ποδοσφιριστών και των δύο ομάδων. 

Κάτι το οποίο παραδέχθηκε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου: 

«Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα με λευκή εντός έδρας ισοπαλία, αποτέλεσμα, το οποίο βάσει της γενικότερης εικόνας και των δύο ομάδων ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Δεν βρήκαμε τον απαιτούμενο ρυθμό, δεν ήμασταν καλοί στις περισσότερες συνεργασίες, με άμεση συνέπεια να μη επιβάλλουμε τον δικό μας νόμο στον αγωνιστικό χώρο, Βέβαια, χάσαμε τρεις – τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και πάλι δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Η αίσθησή μου είναι ότι ακόμη κουβαλαμε την κόπωση της προετοιμασίας και ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζόμαστε όλο και καλύτεροι»

 

 

  

 

Related posts

Τέσσερις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου

Kώστας Παλαιολόγος

Άτταλος – Χαλάνδρι: Οι πανηγυρισμοί των νικητών (vid)

abola10

«Έδεσε» τον αρχηγό του Σωτήρη Λεοντίου o ΠΟΨ