free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: Δεν ήμασταν εύστοχοι…»

Στους λόγους που οδήγησαν την Αλσούπολη στο 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

Με εντός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στην ΑΕ Μεταμόρφωσης ξεκίνησε η Λυκόβρυση το φετινό αγωνιστικό της Γολγοθά στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Απέναντι στο νεοφώτιστο συγκρότημα του Βαγγέλη Λύγκου, η ομάδα του Γαλατσίου αν και δημιούργησε κι έχασε ορισμένες σημαντικές και χαρακτηριστικές ευκαιρίες για γκολ, εντούτοις, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, με άμεση συνέπεια το τελικό 0-0 να «σημαδέψει» τις προσπάθειες των παικτών ακι των δύο ομάδων. 

Με το τεχνικό της Λυκόβρυσης Παναγιώτη Καλαϊτζίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα στο «Αbola.gr»: 

«Δημιουργήσαμε τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, όμως δεν ήμασταν εύστοχοι κι έτσι υποχρεωθήκαμε σε αυτή την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Μεταμόρφωσης. Από ένα σημείο κι έπειτα μας επηρέασαν οι δύο  αναγκαστικές αλλαγές των Σωτήρη Μπέλλου και Ντίνου Καναβού, οι οποίοι αποχώρησαν με θλαστικά τραύματα, με άμεση συνέπεια να χάσουμε γρήγορα τον ρυθμό μας. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Χαλκηδονικό»

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Γιαννόπουλος: «Να εκμεταλευτούμε την έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Σημαντική νίκη κόντρα στις απουσίες»

Kώστας Παλαιολόγος