free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν αυτοπεποίθηση»

Tην απόλυτη ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Γλυφάδας εξέφρασε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Άγιος Δημήτριος τις υποχρεώσεις του στο δύσκολο και ιδιαίτερα ααπιτητικό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ Κλατηγορίας ΕΠΣΑ.

 Οι «κυανέρυθροι» αποδίδοντας εξαιρετικά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 του Κεραυνού Γλυφάδας, ξεκινώντας με τον ιδανικότερπο τρόπο την επίπονη προσπάθειά τους για μία πρωταγωνισιτκή πορεία. 

Η εν γένει εμφάνιση των παικτών του και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν την αναμέγρηση της πρεμιέρας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Αντώνη Καρπούζα, ο οποίος δήλωσε στο «Αbola.gr» τα εξής: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα των παικτών μου και φυσικά την νίκη. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε φδύο πολύ γρήγορα γκολ, τα οποία μας έδωσαν αυτοεποίθηση και μας επέτρεψαν να πατήσουμε ακόμη καλύτρα στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολύ καλή διαχείριση στο παιχνίδι, Μάλιστα, στο δσεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ακόμη ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, πίστη διάθεση, αλλά και πολλά τρεξίματα. Η αίσθησή μου είναι ότι ο Κεραυνός Γλυφάδας θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες ακι δεν θα αποτελέει καθόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τενχικού της «Μπάρτσα», για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα στοιχία του τοπικού ντέρμπι, αλλά και πολλές ιδιαιτερότητες. Βέβαια, προηγείτια το ματς Κυπέλλου με τον Πανθησειακό, το οποίο θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη συνεχόμη και μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης» 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται το γεογνός της επιστροφής τόσο του Όθωνα Τερλελή, που αποθεραπεύθηκε, όσο και του Γιάννη Βαμβακερή, ο οποίος εξέτισε τη ποινή του.

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Να μπούμε με το … μαχαίρι στα δόντια!»

Διπλό στην Αλεπότρυπα ο Νεοπεντελικός

admin

Κουφογιαννάκης: «Ήταν νίκη παραμονής!»

Kώστας Παλαιολόγος