free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τεράστια νίκη: Με γκολ του Πλεξίδα η Αθηναϊδα 1-0 τον Πανερυθραϊκό

 Τεραστια νικη για την Αθηναιδα.Παιζοντας με μυαλο και κατω απο τις οδηγιες του Γιωργου Βαιτση η Βασιλισσα της Κυψελης εδειξε οτι φετος εχει βλεψεις για μεγαλα πραγματα.

Με τους 3 βαθμούς απέδρασε σήμερα η Βασίλισσα απέναντι στην ομάδα του Πανερυθραικου! Με το φανταστικό ψαλιδάκι του Άρη Πλεξιδα η ομάδα της Κυψέλης άνοιξε το σκορ στο 77′ το οποίο ήταν κ το τελικό δίνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Γιώργου Βαΐτση! Το τελικο 1-0κρινεται δικαιο καθως η Αθηναιδα επαιξε εξυπνα και καταφερε να παρει το πρωτο της τριποντο. Σε όλο το παιχνίδι η Κυρία της Κυψέλης έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με πολλές καλές ευκαιρίες! Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια μπήκε πιο αποφασισμένη κ παίζοντας με πάθος βρέθηκε μπροστά στο σκορ βρίσκοντας εναντίον της όχι μόνο τους παιχτες του πανερυθραικου! Ολοι οι ποδοσφαιριστες της ομαδας μας επιασαν εξαιρετικη αποδοση αλλα πρεπει να γινει ιδιαιτερη μνεια στον τερματοφυλακα της ομαδος Ανδρεα Κοντογιωργο που εκανε εξαιρετικες επεμβασεις. Επομενο παιχνιδι για την Αθηναιδα για το πρωτάθλημα εκτος εδρας με το Χαραυγιακο και Τη Τετάρτη που μας έρχεται Στο κύπελλο Εκτός με την Ανθούπολη!

Από τον Πανερυθραϊκό πολύ καλά στάθηκε για μια ακόμα ο πολύ σταθερός και πάντα ανερχόμενος γκολκίπερ Μπακοδήμος.

 ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Κοντογεώργος, Λαππας, Παπαθανάσης, Τσελικας(Κανδαλεπας), Κατσιωρης, Τσουτσουδακης, Κουρτι, Πλεξιδας(Μπαρμπαδημος), Νικολαιδης, Ρηγοπουλος(Χαλάς), Ρακιτζής(Βαγγέλης)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (78′ Δημαράς), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Αδραχτάς, Κατσάρας (88′ Τριανταφυλλου), Μπρίλης (80 Αναγνώστης), Αντωνιάδης, Τσεβάς.

Related posts

Η Πεύκη 1-0 το Χαλάνδρι

Abola Team 3

Το Ηράκλειο του Ν. Παπαρούνη 2-1 την Δόξα Βύρωνος-Κάταγμα στο χέρι υπέστη ο παίκτης των νικητών Κραψίτης, θλάση ο Αναγνωστόπουλος

Abola Team 3

Τελείωσε η σεζόν για τον Καλλιαμπάκο

Abola Team