free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άγιαξ Ταύρου 6-2 τον Κεραμεικό-Πολλές οι επώνυμες παρουσίες στο ματς

Με τους Στάμου και Γεωργίου να κάνουν άλλα κόλπα στον αγωνιστικό χώρο, αγγλικό σκορ σημειώθηκε στο γήπεδο Χ. Παυλίδης όπου ο Άγιαξ Ταύρου σ’ ένα ματς γεμάτο θέαμα νίκησε με 6-2 τον Κεραμεικό.

Στο 19΄μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Μούτσα ο κεφάτος Γεωργίου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 36′ ο Στάμος με έξοχο ευθύβολο και έξυπνο μακρινό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε στην ρίζα της κάθετης δοκού έστειλε την μπάλα στην γωνία ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0 για τον Άγιαξ Ταύρου. Στο 43′ ο Φαλάγγας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μείωσε σε 2-1 για τον Κεραμεικό. Στο 55′ πάλι ο Στάμος με σουτ έξω από την περιοχή το 3-1. Στο 73′ ο Στάμος που σημείωσε χατ-τρικ με κεφαλιά-ψαράκι από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα-έτοιμο γκολ του Γεωργίου έκανε το 4-1. Στο 80′ ο Κυφωνίδης με έξυπνο απευθείας φάουλ μείωσε σε 4-2. Στην φάση αυτή μάλιστα που δόθηκε φάουλ οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι η ανατροπή του Φαλάγγα έγινε μέσα στην περιοχή. Στο 81′ ο Ερμάλ μετά από ανατροπή του Παναγάκου με πέναλτι έκανε το 5-2 ενώ στο 84′ ο Γεωργίου που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με θεαματικό γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 6-2. Ακυρώθηκαν ως οφσάιντ γκολ που πέτυχαν, στο 12′ ο Μούτσα για λογαριασμό του Άγιαξ Ταύρου και στο 45′ ο Φαλάγγας για λογαριασμό του Κεραμεικού μετά από ασίστ του Κολάγκι που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Στο 65′ σε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κυφωνίδη η μπάλα αποκρούστηκε από την συμβολή των δοκών ενώ στο 33′ ο Φαλάγγας που βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή μετά από ασίστ του Πετούα έστειλε την μπάλα άουτ. Διαιτητικό τρίο Τσγκάρης, Τράντας, Δαρσακλής. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδάς, Μπούρσαλης, Μακρής(53′ Ανδρέου), Χριστόπουλος, Καντέλι(46′ Γεωργακόπουλος), Γεωργίου, Ερμάλ, Σερδενές, Σιώζος(46′ Στασινόπουλος), Μούτσα, Στάμος(75′ Παναγάκος). ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τεπελένας, Καρακώστας(46′ Λίνεκερ), Ζαφειράκος, Μ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Καψάλης(59′ Κυφωνίδης), Τζέτζιας, Κολάγκι, Γιάνκολο(75′ Τάφα), Πετούα(83′ Γριτσώνης), Φαλάγγας.

Τώρα πλέον η ομάδα του Άγιαξ Ταύρου περιμένει το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Αγ. Ιερόθεο.

Πολύς κόσμος και πολλές επώνυμες παρουσίες παρακολούθησαν το ματς στο γήπεδο Χ. Παυλίδης. Αναφερόμαστε στον πρόεδρο του Άγιαξ Ταύρου τον γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Τσάτσο, τον γνωστό άσο των Αγ. Αναργύρων Νταουτάι, από το διοικητικό συμβούλιο του Κεραμεικού ήταν οι Κώστας και Παναγιώτης Μακρυπούλιας, ο Παναγιωτης και ο Σήφης Κάτρης και ο Αλέξης Μανώλαρος όπως και ο Μουρκοβίτης. Το ματς επίσης παρακολούθησαν ο νεαρός παίκτης του Κεραμεικού Ίσσα, ο πρώην τεχνικός του Κεραμεικού Μανώλης Θεμέλης και από την ΕΠΣΑ ο Τάσος Λυμπέρης. Το παιχνίδι έγινε σε ιδιαίτερα πολιτισμένο περιβάλλον και αξίζουν χίλια μπράβο στους παράγοντες και των δύο ομάδων. 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ο Κωνσταντινίδης το γκολ του Ατρόμητου Χαλανδρίου στο φιλικό με Αθηναϊδα

Abola Team 3

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες

abola10