free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άρης Πετρούπολης του Αλέξη Γκλεγκλέ 1-0 την Πεύκη

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΑ.

 

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ παρότι βρήκε απέναντι της μια αξιόμαχη και σκληροτράχηλη Πεύκη με γκολ της χρυσής αλλαγής Γαλανόπουλου στο 94′ πήρε τη νίκη με 1-0 φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς.

 

Το τρίποντο ήταν αυτοσκοπός για τους γηπεδούχους μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας και δεδομένο ότι έχασαν τα… άχαστα στο τέλος δικαιώθηκαν.

 

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Πεύκης έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας υπερβολικά τα 6′ των καθυστερήσεων που κράτησε ο Μαχαίρας.

 

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μην κινδυνέψουν αφού βρήκαν απεναντι της έναν μουδιασμένο Αρη και υπνωτισμένο.

 

Στο 2′ το σουτ του Πετράκη μπλοκαρε ο Τζαφάι ενω ο Αλβανός πορτιέρο αντέδρασε σωστά και στο 7′.

 

Στο 12′ το σουτ του Θανόπουλου βρήκε σε σώματα ενώ στο 22′ ο Κυριαζής έκανε την ατομική ενέργεια και έκοψε στο ύψος του πέναλτι όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτες του να κάνει το 1-0.

 

Στην επανάληψη, οι αλλαγές των Σωτήρη Ζήκου και Ανδρέα Γεωργακόπουλου βοήθησαν αισθητά, ο Άρης έβγαλε περισσότερη ενέργεια με πλαγιοκοπήσεις κυρίως από τη πλευρά των Κυριαζή και Θανόπουλου όμως η μπάλα δεν έμπαινε.

 

Στο 46′ ο Κυριαζής βγήκε απέναντι από τον Βαρσαμίδη ομως η λόμπα του έφυγε άουτ, ενώ στο 50′ είχε δοκάρι ο Γεωργακόπουλος και στην επαναφορα ο Βαρσαμίδης μπλόκαρε το σουτ του Τσάτσα.

 

Στο 57′ ο τερματοφύλακας της Πεύκης ανέκοψε τον Κυριαζή, ενώ το ίδιο σκηνικό συνέβη στο 75′.

 

Στο 88′ τα αίματα άναψαν όταν ο Κυριαζής λογομάχησε με τον Φιορίλο με αποτελεσμα οι δυο παίκτες να αποκτηθούν με κόκκινη κάρτα.

 

Η πίεση του Αρη συνεχίζονταν και καρποφόρησε στα τελευταία λεπτά όταν ο Ζούκας με ωραία σέντρα βρήκε το Γαλανόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0 βάζοντας φωτιά στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας.

Από την Πεύκη πολύ καλός ήταν ο Ανδρέου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλεξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Παναγιωτίδης(46 Γεωργακοπουλος), Βασιλάκος, Λάλα, Παπαπαναγιώτου (77′ Γαλανοπουλος), Τσάτσα (67′ Ζούκας), Κατσής (46 Ζηκος) Μακρίδης, Θανόπουλος, Κυριαζής, Nικολι.

 

ΠΕΥΚΗ (Γιωργος Κοϊντόσης-Λευτέρης Βελέντζας) Βαρσαμιδης, Αγγελόπουλος, Φιορίλο, Παππάς, Ανδρέου, Πέτσης, Τσεπελέ (72 Μπούντρας), Λάμπης (90 Αζαντ), Πετράκης (82′ Μότσιος), Μακρινικόλας (59′ Χατζηαθανασιου), Κοντογιαννόπουλος.

Related posts

Μεταγραφικό χτύπημα για Ρουφ!

abola10

Εκδήλωση ΕΠΣ Αθηνών: Λαμπρή βραδιά σε κατάμεστη αίθουσα! (φώτο)

abola10

Άγιος Δημήτριος: «Το έχετε καταντήσει χωράφι, η αδιαφορία καλά κρατεί»

Γιώργος Ανανίδας