free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Κένταυρος Βριλησσίων 2-1 στο Ελληνικό την Τερψιθέα

Με άριστη κυκλοφορία της μπάλας και με πολύ καλούς χειριστές ο Κένταυρος Βριλησσίων νίκησε στο γήπεδο Ελληνικού την Τερψιθέα με σκορ 1-2.

Στο 51′ ο Μωραϊτης με ατομική προσπάθεια και πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Κένταυρο Βριλησσίων παρά την προσπάθεια του νεαρού Νίκου Ζώτου να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή. Στο 61′ από σέντρα του Γ. Θεοδωρίδη ο προωθημένος Κολιός με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-2. Η Τερψιθέα του Κώστα Βλάχου μείωσε στο 90′ με προβολή του δραστήριου Στυλιανίδη. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 87′ αλλά ο πρώτος βοηθός Κολλιάκος και ο διαιτητής Γ. Καλογερόπουλος ακύρωσαν ως οφσάιντ το γκολ, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι τυπικά γηπεδούχοι. Στο 60′ μετά από φάουλ ο Θ. Θεοδωρίδης έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εξαρχάκου. Στο 3′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε κοντινή κεφαλιά του προωθημένου Αλβανού, στο 19′ ο Μωραϊτης που μπήκε στην περιοχή έστειλε την μπάλα με σουτ να περάσει λίγο άουτ, στο 20′ ο γκολκίπερ Εξαρχάκος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση προ του Δέτση που έμπαινε μόνος του ενώ στο 29′ ο Εξαρχάκος πραγματοποίησε νέα εκπληκτική απόκρουση σε τετ-α-τετ κεφαλιά του Ένση. Στο 33′ υπήρξαν κάποιος εκνευρισμός μεταξύ των παικτών καθότι οι της Τερψιθέας ζήτησαν αν τηρηθεί το fair play από τους παίκτες του Κένταυρου Βριλησσίων επειδή ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Τσακλάνος. Δεύτερος βοηθός ήταν ο Τσολακίδης. Στο 62′ ο Καμάρας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με το κεφάλι ενώ ήταν σε θέση βολής, ενώ στο 85′ ο Καμάρας σχεδόν ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ. Από τον Κένταυρο Βριλησσίων διακρίθηκαν οι Ένση, Θ. Θεοδωρίδης, Κολιός, Μωραϊτης, Καμάρας και από την Τερψιθέα οι Στυλιανίδης, Ριζάς, Ν. Ζώτος. ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Ριζάς, Ν. Ζώτος(68′ Στυλιανίδης), Δρακούλης, Γιαννακόπουλος, Μπονιάκος, Μουράτης, Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Νίκου(61′ Μπελεβώνης), Τσιρόπουλος(50′ Μυλωνάς). ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Χ. Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Κουτσουβέλης, Αλβανός, Κολιός, Αντωνόπουλος, Μωραϊτης(61′ Κωνσταντάκης), Θ. Θεοδωρίδης(77′ Κουλιούρης), Δέτσης(50′ Καμάρας), Ένση, Γ. Θεοδωρίδης(86′ Δημητριάδης). 

Το ματς παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Τερψιθέας και αντιδήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Αγγελάτος και ο Γιάννης Ρούσσος από την ΕΠΣΑ.

Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Κένταυρου Βριλησσίων Γιάννης Θεοδωρίδης δήλωσε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr: “Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη ώστε να ανέβει η ψυχολογία των παικτών μας. Έχω επισημάνει στους παίκτες μου ότι η προσπάθεια σταματάει στο 95′ με το σφύριγμα της λήξης. Το λέω αυτό γιατί στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά η ομάδα πίστεψε ότι έχει κριθεί το ματς και θα μπορούσε να το πληρώσει αυτό. Πάντως έμεινα ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία των παικτών μου” .

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα και ολόκληρη την δήλωση του τεχνικού του Κένταυρου Βριλησσίων Γιάννη Θειδωρίδη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

Related posts

Συνεχίζουν μαζί για τέταρτη σεζόν Απόλλων Χαλανδρίου και Χρήστος Βλάχος

Γαζής: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όσα κάνατε!»

Kώστας Παλαιολόγος

“Φρένο” στην Κηφισιά ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

abola10