free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Να προσπαθούμε συνεχώς και να έχουμε διάρκεια»

 

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα, έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Στις αντικειμενικές δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έκρυβε για τον Ήφαιστο η περεμιέρα του νέου πρωταθλήματος απέναντι στην νεοφώτιστη Θύελλα Μοσχάτου αναφέρθηκε ο Μπάμπης Σκλάβος. 

Ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του αντιμετώπισε δυσκολίες, τις οποίες ξεπέρασε, ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα: 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς, διότι η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Ίσως μετά το 6-1του Κυπέλλου επί της Νίκης Ρέντη να πιστέψαμε ότι χωρίς θα κερδίζουμε τους αντιπάλους μας χωρίς να αποδίδουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα για το γεγονός ότι τόνιζα πριν το παιχνίδι ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Θα πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς και να έχουμε διάρκεια. Χωρίς δουλειά και προσπάθεια δεν θα καταφέρουμε απολύτως τίποτα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπάμπη Σκλάβου, για να προσθέσει: 

«Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε δυνατά, δημιουργήσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε,. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η απόδοσή μας έπεσε κατακόρυφα. Η ουσία είανι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και ειδικά σε πρεμιέρα. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να επικεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρα ςπαιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Φαληρικό».

 

Related posts

Εύκολα η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Πήρε και Σουνόγλου ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Για το καλύτερο δυνατό ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος