free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Αποτελεσματική η Νίκη Δροσιάς, 2-1 τον Αετό Πικερμίου

Την ήττα με σκορ 2-1, γνώρισε ο Αετός Πικερμίου από τη Νίκη Δροσίας, στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, το απόγευμα της Κυριακής για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

ΕΠΣΑΝΑ.

Οι Πικερμιώτες με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους, ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο και είχαν τις πρώτες καλές στιγμές με τον Ρακιπλάρι στο 8′ και στο 12′ λεπτό.

Από εκεί και πέρα η Νίκη Δροσιάς ανέβασε την απόδοση της, ήταν εκείνη που είχε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Δρόσου στο 27′ λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ έδωσαν χώρο στον Αετό, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας, εκτός από ένα μακρινό σουτ του Κονταρίνη Αλ. το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με την βοήθεια του δοκαριού, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Νίκης.

Στο δεύτερο μέρος ο Χωριανόπουλος στην προσπάθεια του να γυρίσει το παιχνίδι,»έριξε» στον αγωνιστικό χώρο τον Μουλλάκη και τον Καραβατάκη, όμως παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, η Δροσιά ήταν αυτή που πέτυχε το δεύτερο τέρμα με τον Μίχα στο 79′ λεπτό.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Αετού, ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1, με τον Τσέλα στο 86′ λεπτό.

Διαιτητής του αγώνα ο  Γιωργος Κάντζος με βοηθούς του Τζοφολια και Μπαλάγκα 

Αετός Πικερμίου: Βοτσίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνης (80′ Πράπας), Μπαράκος, Κονταρίνης Αλ., Φρίγγης, Μάργαρης (52′ Μουλλάκης), Μαραγκουδάκης, Ρακιπλάρι, Μπομπέι, Σπηλιωτάκης (46′ Καραβατάκης)

Νίκη Δροσιάς: Γκιόνας, Κουζάς, Παναγιωτίδης (77′ Πολύζος), Καρατσικος, Γκέσουρας Χρ., Γιαβρής, Μητρόπουλος, Νταγκουδης, Μίχας (88′ Αγγελόπουλος), Γκέσουρας Αντ. (65′ Μηλιώτης), Δρόσος (91′ Μπαμπιαν)

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Άψογος ο ρέφερι Δ. Γκούγκαρης στο ματς Νίκη Δροσιάς-Πανσταυραϊκός 2-0

Abola Team 3

Καπανδρίτι-Εθνικός Νέας Μάκρης 0-4

Abola Team 3