free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Θα μας δώσει ώθηση αυτή η νίκη»

Στα οφέλη της νίκης επί της Πεύκης αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης, έστω και στις καθυστερήσεις, υποτάσσοντας με 1-0 το εμπόδιο της ιδιαίτερα μαχητικής Πεύκης 

Μία επιτυχία, την οποία είχειδιαίτερη ανάγκη η ομάδα των βορειοδυτικών  προαστίων, ώστε να προσεγγίσει τα πρώτα βαθμολογικά σκαλοπάτια του ομίλου, αλλά καρίως να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας,

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Γκλεγκλέ στο «Αbola.gr»: 

«Πήραμε μία νίκη, την οποία είχαμνε ιδιαίτρη ανάγκη, ώστε να ρποσεγγίσουμε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να μείνουμε εντός στόχων. Προερχόμασταν από ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στον Χαραυγιακό και θέλαμε όσο τίποτε άλλο το πρώτο «τρίποντο» στην παρθενική αναμέτρηση που δώσαμε στην έδρα μας. Χάσαμε πληθώρα σημαντικών ευκαιριών,α αλλά από τη στιγμή, που καταφέραμε και πήραμε την νίκη, έστω και στις καθυστερήσεις όλα καλά.

Θεωρώ ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση και θα μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς που μας περιμένει κόντρα στον Χολαργό., Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε πλήρως προετοιμασμένοι για τις ανάγκες του ερχόμενου αγώνα».

 Μοναδική απουσία για τον Αλέξη Γκλεγκλέ συνιστά ο τιμωρημένος Κυριαζής, ο οποίος αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Πεύκη.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Διάνα – Σούρμενα: Η συνέντευξη Τσαμόπουλου (vid)

abola10

Τσιμπάκης: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση και ενέργεια»

Abola Newsroom

Επιστροφή Τζαφεράκου στο Αιγάλεω

Abola Team 3