free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Ο Ζαραβίνος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Την έντονη δυσφορία του για την καταδικαστική διαιτησία του Άγγελου Ζαραβίνα στο ντέρμπι με τη γειτονική Διάνα εξέφρασε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Θοδωρής Κουτσουδάκης.

 

 

Έντονα είναι τα παράπονα των ιθυνόντων του Φωστήρα Ηλιούπολης από την διαιτησία του Άγγελου Ζαραβίνου στο τοπικό ντέρμπι με την συμπολίτισσα Διάνα. 

Οι «φωνές» των «κιτρινόμαυρων» επικεντρώνοντια στην επίμαχη φάση του 93ου λεπτού, όπου ο εν λόγω ρέφερι καταλόγισε πέναλτι υπέρ  της γηπεδούχου Διάνας σε μία φάση, όπου – όπως τονίζουν στον Φωστήρα– ο τερματοφύλακάς τους Μωραϊτης δέχθηκε ολοκάθαρο επιθειτκό φάουλ!

 Οι δηλώσεις του προπονητής Θόδωρου Κουτσουδάκη στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές και χαρακτηριστικές: 

 

«Αν και δε συνηθίζω να αναφέρομαι σε διαιτητικές αποφάσεις, θεωρώ ότι ο Ζαραβίνος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είναι επικίνδυνος διαιτητής, αφού με τις υποδείξεις του, ουσιαστικά μας στέρησε μία νίκη, την οποία οι παίκτες μου την άξιζαν. 

Καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Διάνας σε μία φάση, όπου ο τερματοφύλακάς μας ,Μωραίτης χτυπήθηκε από τρεις αντιπάλους του. Η νίκη άξιζει 100% στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναέτρηση. Ήξεραν τί ζητούσαν, είχαν ξεκάθαρους αγωνιστικούς προσανατολισμούς, αλλά ο κύριος Ζαραβίνας τους στέρησε τη χαρά της νίκης. Πλέον επικεντρωνόμαστε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Πετράλωνα».

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Καφετζής από τον Χολαργό

Tetteh Andrews | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Τσιμπάκης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος