free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιλεβίστας:«Επηρεαστήκαμε από τον αντίπαλο»

Στους τομείς που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να φύγει νικήτρια από την έδρα του Παλαιού Φαλήρου στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑ Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας.

 

 

 

Τους πρώτους του βαθμούς στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ άφησε ο ΠΑΟ Ρουφ μένοντας στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με το Παλαιό Φάληρο. 

Απέναντι στο νεοφώτιστο συγκρότημα της ομάδας των νοτίων προαστίων, η  «Αούστρια» δεν εμφάνισε το πρόσωπο, που μας είχε συνηθίσει σε προηγούμενα παιχνίδια της επίσημου ή φιλικού χαρακτήρα, με άμεση συνέπεια να εγκλωβιστεί στην τακτική της γηπεδούχου ομάδας και να περιοριστεί με την στιφή γεύση του βαθμού της ισοπαλίας. 

Ο τεχνικός Γιάννης Σιλεβίστας μιλώντας στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε στην συνολική απόδοση της ομάδας του, η οποία δεν ήταν η επιθυμητή: 

«Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν καλοί . Για μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης είχαμε κενά στην απόδοσή μας κι εγκλωβιθστήκαμε από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά για ένα σημείο του αγώνα αντιδράσαμε , φτάσαμε στη ισοφάριση, αλλά μέχρι εκεί. Ερίχαμε να αντιμετωπίσουεμ μία νεοφώτιστη ομάδα, που έπαιζε για πρώτη φορά στην έδρα της και είχε τον ενθουσιασμό με το μέρος της. Προερχόταν από μία ήττα στην πρεμιέρα , ήταν με την πλάτη στον τοίχο κι έψαχνε να βρει αντίδραση.  Από ένα σημείο κι έπειτα δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε, με άμεση συνέπεια το τελικό 1-1 να σημαδέψει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟ Ρουφ, για να προσθέσει: 

«Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δείξει εάν η ισοπαλία που φέραμε απέναντι στο Παλαιό Φάληρο συνιστά γκέλα ή θετικό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια εάν  κάνει μία πορεία μ΄’ετρια ή εάν αναδειχθεί σε νέο Παπάγο… Συνεχίζουμε τη δουλειά και προχωράμε»

 

  

 

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Τελικός με τον Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Κατσάνος από τον Αστέρα Ζωγράφου

Τάσος Ζαφειρίου

Παρελθόν και ο Παναγιώτης Ζίζηλας από τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος