free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του άξιζαν την νίκη κόντρα στην ΑΕ Ηρακλείου, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

Την αήττητη πορεία του σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας διεύρυνε ο Ολυμπιακός Λιοσίων με τη ισοπαλία 1-1 που έφερε απέναντι στην ΑΕ Ηρακλείου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αναδεικνύοντας πτυχές της αξίας και του ταλέντου τους, έφεραν σε πολλές περιπτώσεις το πολύ δυνατό συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη σε δύσκολη θέση και τελικά πήραν τον πόντο της ισοπαλίας, που τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λεωνίδας Σμυρνής με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του θα μπορούσε με λίγη τύχη να φτάσει στη δεύτερη συεχόμενη νίκη της μετά τον κτός έδρας θρίαμβο της πρεμιέρας κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου: 

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών μου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς καινα πειβάλλουμε τον ρυθμόμας, αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη, αφού δημιουργήσαμε τουλάχιστον τρεις τέσσερις σημαντικές φάσεις για γκολ, αλλα΄δν τα καταφέραμε. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον πολύ δυνατό ΠΑΟ Ρουφ»

 

Τραυματίστηκε ο Γκαβζίδης 

Το άσχημο στοιχίο που προέκυψε από την αναμέτρηση της Κυριακής ήταν ο τραυματισμός τους Χρήστου Γκαβζίδη. Ο νεαρός άσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο και θαπεράσει από εξετάσεις, ώστε να διαπσιτωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

 

 

 

 

 

Related posts

Λάμψη επωνύμων στην κοπή πίτας του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Mε ανατροπή το “Ηράκλειο” στους “32” του Κυπέλλου

Mάνος Χρυσός