free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Αφήσαμε υποσχέσεις»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Χαλκηδονικό, εξέφρασε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής για το μέλλον άφησε η Αγία Ελεούσα στην πρεμιέρα της στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας απέναντι στον Χαλκηδονικό. 

Το τελικό 0-0 σίγουρα μπορεί να αφήνει μία δόση πικρίας για το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» δεν συνδύασαν με νίκη την πρώτη τους παρουσία στην έδρα τους για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο η συνολική απόδοση της ομάδας αφήνει πολλές υποσχέσεις. Κάτι το οποίο δηλώνει στο «Αbola.gr» ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Χαλκηδονικό, Σίγουρα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά η εν γένει παρουσία μας, αφήνει πολλές υποσχέσεις. Δείξαμε ξεκάθαρα πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα συγκριτικά με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Περιστερίου και η ολη μας συμπεριφορά μας επιτρέπει  νααισιοδοξούμε για το μέλλον. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Η διοίκηση στηρίζει απόλυτα την ομάδα και αυτό νομίζω ότι το είναι το σημαντικότερο για μία τόσο καινούρια ομάδα, όπως τη δική μας. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε.» 

 

«Κληρώνει» για τέσσερις μεταγραφές 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στην Αγία Ελεούσα, όσον αφορά την προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων βρίσκονται σε συνεχείς  διαβουλεύσεις για την απόκτηση τεσσάρων ακόμη παικτών, που θα έχουν όλα τα εχέγγυα να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που την περιμένει. 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Παρέμεινε και ο Γιώργος Τσελίκας στον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Ακόμη καλύτεροι το 2018»

Kώστας Παλαιολόγος