free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πήρε την ειδική αναγνώριση για το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ η Άνοιξη και έχει βάλει πλώρη και για το μπάσκετ!

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΟ Άνοιξης αναφέρει:

Την Δευτέρα 25.09.2017, ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης, με αριθμό μητρώου Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΜΙ49, έλαβε και επίσημα την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για τα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και της Πετοσφαίρισης.

Όσον αφορά το άθλημα της Καλαθοσφαίρσης, είναι θέμα ημερών η αντίστοιχη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για την οποία ο σύλλογος έχει αιτηθεί με Αριθμό Πρωτοκόλλου ΥΠΠΟΑ336747.

Για τα αθλήματα της Αντισφαίρισης και Χειροσφαίρισης δεν απαιτείται η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, καθώς γίνεται μόνο εκμάθηση του αθλήματος, την παρούσα περίοδο, χωρίς να υπάρχουν αγωνιστικές ομάδες στα επίσημα Ελληνικά Πρωταθλήματα των ομοσπονδιών τους.

Ο Αθλητικό Όμιλος Άνοιξης λειτουργεί σε όλα του τα επίπεδα σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/1999 και είναι συμμορφωμένος με όλα τα οριζόμενα από τους εποπτικούς φορείς.

Η ιστορία του συλλόγου προερχόμενη από την μακρινή και δύσκολη δεκαετία του 1950, αλλά και από το 1978, έτος ορόσημο για την μετεξέλιξή του, με την δημιουργία του πρώτου καταστατικού, ως ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο, τοποθετούν τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης, στην πρώτη γραμμή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Κοινωνικής συνεισφοράς στον τόπο μας.

Σχεδόν 70 χρόνια ιστορίας, με περισσότερα από 350 ενεργά δελτία αθλητών, πάνω από 500 αθλούμενους, περισσότερες από 20 αγωνιστικές ομάδες στα επίσημα Ελληνικά Πρωταθλήματα, με διακεκριμένους προπονητές και τεχνικούς επιστήμονες, ισχυρή διοίκηση, ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης αλλάζει τα δεδομένα και προχωράει μπροστά.

Αθλητικό Όμιλος Άνοιξης, μια ομάδα, μια ιστορία!!

Το Γραφείο Τύπου 

Α.Ο. Άνοιξης

 

Related posts

Τριγλία Ραφήνας-Ανθούπολη 4-2

Τάσος Ζαφειρίου

Τον σπουδαίο κεντρικό αμυντικό Ιωσήπου απέκτησε η Άνοιξη

Abola Team 3

Η ανάρτηση του Αστέρα Βάρης για το ματς με την Λαυρεωτική

Abola Team 3