free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Πρέπει να ανταποκριθούμε»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Χαλκηδονικό, έδωσε ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στην Αλσούπολη, όσον αφορά την γενικότερα προετοιμασάι της ομάδας για το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Χαλκηδονικό.

Απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα το συγκρότημα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη αναμένεται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος έρχεται αν δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει των επερχόμενων πολύ δύσκολων και κρίσιμων αναμετρήσεων που μας περιμένουν, αρχής γενομένης από αυτή κόντρα στον Χαλκηδονικό. Πρέπει να δουλέψουμε και να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η άποψή μου είναι ότι έχουμε τις δυνατότητες να φανούμε ανταγωνισιτκοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Χωρίς Καναβό και Μπέλο

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Ντίνου Καναβού και Σπύρου Μπέλλου θα στερηθεί ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης κόντρα στον Χαλκηδονικό. Αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς, που δεν τους έχουν επιτρέψει να ενταχθούν στον ρυθμό προπονήσεων τνω συμπαικτών τους.

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Πετύχαμε τους βασικούς μας στόχους»