free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πενταπλό «χτύπημα» το Δάσος Χαϊδαρίου

Στην απόκτηση πέντε έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών παικτών προχώρησε το Δάσος Χαϊδαρίου του Δημήτρη Μαυρίκου (φωτό).

 

 

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει για το Δάσος Χαϊδαρίου ο μεταγραφικός καλπασμός των τελευταίων εβδομάδων.

Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση των μεταγραφών των Γιάννη Κομεσάριου και Σπύρου Καψάσκη από τη γειτονική Χρυσούπολη, οι ιθύνοντες των «πρασινοκιτρίνων» προχώρησαν στην ένταξη πέντε ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσουν πολύ χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Δάσος Χαϊδαρίου θα φιγουράρουν οι 37χρονος στόπερ Νοκι Φάμπιαν και ο έμπειρος μέσος Στέλιος Καφανταρίδης, που αποκτήθηκαν «πακέτο» από την Σπίθα, ο 27χρονος αριστερός μπακ Παντελής Μανίκας, που προέρχεται  από την Αλσούπολη, ο 29χρονος στόπερ Γιώργος Φωτόπουλος, που προέρχεται από την Οδηγήτρια και ο 32χρονος χαφ Νίκος Αλεξανδρής, που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.

 Πρόκειται για παίκτες έμπειρους, εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι ενδέχεται να πλαισιώσουν τον αρκετά νεανικό κορμό και να τον εμπνεύσουν στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει η ομάδα τνω δυτικών προατώιν γιαμία πρωταγωνισιτκή πορεία τον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Πρασσάς: «Τελικός το ματς με Άτταλο!»

Δημήτρης Καρανάσιος (ΑΕ Ιλίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου