free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Να προσαρμοστούμε στις γηπεδικές συνθήκες»

Στην ανάγκη οι παίκτες του να ανταποκριθούν στις γηπεδικές αυνθήκες που θα συναντήσουν απέναντι στους Λέοντες, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Πανγιώτης Πρασσάς.

 

Με ακλόνητη την πίστη και την αισιοδοξία να …χτυπάει ταβάνι, ερίχνεται ο Πανιώνιος Καισαριανής στην μάχη του νέου πρωτάθληματος της Γ’ Κατηγορίας.

Η πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ βρίσκει την ομάδα να αντιμετωπίζει τους επικίνδυνους Λέοντες στο μικρών διαστάσεων γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνα, με τον τεχνικό Παναγιώτη Πρασσά να προετοιμάζει ιδανικά την ομάδα του για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. 

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προεοτιμασίας μα για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στους Λέοντες., Κάθε παιχνίδι και πολύ περισσότερο αυτό της πρεμιέρας κρύβεςι ιδιαιτερότητες κι έναν βαθμό δυσκολίς, ο οποίος μεγαλώνει για εμάς, λόγω των γηπεδικών συνθηκών, που πρόκειτια να συναντήσουμε, λόγω των μικτρών διαστάσεων του γηπέδου Ακαδημίας Πλάτωνα.  Εμείς θα πάμε να προδσαρμοστούμε στα γηπεδικα δεδομένα του αγώνα και να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο, που μπορούμε. Το ευχάριστο είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση». 

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και προβλέπεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

 

Related posts

Αθανασόπουλος: «Μεγάλο αγκάθι το γηπεδικό»

Mε Τσιάκαλο στο τιμόνι ο Λαρισαϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλό η Χρυσούπολη (4-3)

Abola Team