free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Ευχαριστημένος από τους μικρούς»

Την ικανοποίησή του από την απόδοση των παικτών που προέρχονται από τις υποδομές, εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Ιδανικό «ποδαρικό» στις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου επικρατώντας με 2-0 του μαχητικού Ποσειδώνα Γλυφάδας. 

Παρά τις απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα, που αντιμετώπιζαν οι «κυανέρυθροι» και ιδιαίτερα οι παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες, έδειξαν πολύ καλή εικόνα και τα μηνύματα που προέκυψαν για τον προπονητή Πέτρο Σομπότοβιτς, είναι εξόχως ενθαρρυντικά 

Κάτι, το οποίο τονίζει ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»: 

«Το ευχάριστο είναι ότι ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα με νίκη. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ καλή ημέρα τους 16χρονους Αχιλλέα Καραγιάννη και Γιώργο Κούτρα, η απόφδοση των οποίων βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Ο μεν Καραγιάννης επιστρατεύτηκε να καλύψει την νευραλγική θέη του τερματοφύλακα, μετά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε με τον Λέκκα και μάλιστα με δύο σωτήριες επεμβάσεις του στο 0-0 μας έδωσε την ώθηση να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας και να φτάσουμε στην νίκη. Ο Κούτρας επίσης ήταν εξαιρετικός και με το ταλέντο μου υπήρξε η ήρεμη δύναμη» ήταν το αριχψκό σχόλιο του Σερβοέλληνα προπονητή, για να προσθέσει: 

[Μέχρι να γίνει το 2-0 το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο και σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολο. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μα ςπεριμένει κόντρα στα Ιλίσια 2004».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Μπουντούρη στο τιμόνι η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Σπυράκης: «Δίκαια χάσαμε»